Mittwoch, 31. Oktober 2007

SNY paketti - Finnish SP package


Salainen ystäväni yllätti jälleen! Tällä kertaa paketista löytyi kauniin kortin ja herkullisten tervaleijonien lisäksi puikkomittari (ehdinkin juuri viikonloppuna harmitella sen puutetta), kierroslaskuri sekä täytettä vielä vaatimattomaan neulekirjastooni: "440 more Knitting Stitches vol 3"! Sisältönä pinta- ja värikuviota sekä palmikkoja ja pitsiä! Opus on ensisilmäyksellä juuri minulle sopiva, olen nimittäin alkanut kirjakaupoissa katsella hyvinkin tämän tyyppisiä neulekirjoja - ennemminkin inspiraatiota ja yksityiskohtia antamaan kuin tarkkoja ohjeita seurattaviksi (niitä on internetkin pullollaan). Kiitos!

On täällä neulottukin, lähinnä pipoja, mutta kuvia ei ole. Niistä siis toisella kertaa.

My Finnish Secret Pal surprised me once again! This time the content of the package was: a beautiful card, delicious liquorice, a row counter, a needle gauge and: a book! 440 more Knitting Stitches vol 3! I've been looking for a reference book like this for a while now and this is better than any of those I saw this far! Thanks!

I've even been doing some knitting, mostly hats. But there are no pictures yet, so I blog about them another time.

1 Kommentar:

sny hat gesagt…

Levottomuus loppuu aina kun saan tiedon että paketti on päässyt perille :) Sen verran elokuu opetti :D Kuvasta näyttäisi että kaikki on tallella.